Container Icon

Коледнен венец 2013

Здравейте,



Зимата е идеалното време за картичкопавене.Седиш си вътре,гледаш през прозореца и си казваш-"Добре,че съм отпуск и не се налага да излизам!"Голям кеф.Веднъж и аз да оцеля от тотото,защото това си е истински късмет да не съм във Варна точно в момента.

Ето и днешната ми картичка.Тя е вдъхновена от миналогодишна подобна на нея.



С нея се включвам в предизвикателството на Людмила Коледен венец;в предизвикателството ,зададено в Hobby Challenges от Хис и при Двете елши.








Показвам Ви и една набързо стъкмена къщичка.Знам че е малко скучничка и недоизпипана,но съдържанието вътре е УАУ(поне за един малък полупослушко:)И понеже реших,че едва ли въобще ще остане цяла, е по-добре да не влагам много емоция.







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 коментара:

Kati каза...

че какво и е на къщата - аз лично я намирам за страхотна :) а дори не знам какво е съдържанието и :)

Соня каза...

Хи,хи!Ами пълна е с шоколадчета:)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Соня, къщичката е ..уау и без да са за мен шоколадчетата..Харесва ми тъкмо това,че е семпла и изчистена.А емоция си вложила доста - то е видно..
Картичката с венеца много ме впечатли. Харесвам тази техника и страхотни неща се получават с нея, но..така и не се впуснах да творя и да я усъвършенствам..
На теб обаче ти се е получило чудесно!
Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство 28, зададено от Хис!

Чудесийки от хартийки каза...

Невероятен венец!!! Много уважавам това творчество /може би защото не го владея за разлика от теб :)/Благодаря, че включи картичката си в Хоби предизвикателство 28!

Чудесийки от хартийки каза...

О, пропуснах къщичката! Сууупер е! Блазе на малкия полупослушко, който освен, че получава лакомства, ами ги получава и по този оригинален начин!

Публикуване на коментар