Container Icon

Коледа наближава

Здравейте,

След много дълго отсъствие реших да се завърна на сцената на картичкоправещите:)).Предишната ми публикация е още от Великден-има няма 7 месеца в застой.Но ето,че навън застудя,стана ми едно такова коледно и спретнах няколко картички.Заложих на любимата си комбинация-бродерия и шарениики.Разгледах много миниатюри,но тези пернати дребосъци най-много ми харесаха.
















Уших ги с голямо удоволствие и много бързо-само за 2 часа,което за мен си е скоростно.Рязане,лепене,малко панделка и ето готово-птичакартичка N1.И си викам,ако над нея надвиснат още две птички-няма ли да е по-весело.Речено-сторено.Извадих панамата,подбрах мотива и боц оттук и оттам и първата ми играчка е готова.Закачих голяма шишарка.Искам да уточня,че шишарката я домъкнах чак от Банкя още април месец,заедно с още едни мини шишарки,които ще видите по-натам.Не,че във Варна няма шишарки,но Плюшкин не прощава.














С картичкта се включвам в предизвикателството на Боряна Димитрова Bo от B.A.D. Art-"Крила".Използвам момента да я поздравя за втората и блог годинка и за една годинка от съществуването на www.b-wow.net/.С пожелание за много вдъхновение и творчески успехи.



Топъл уикенд!









  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS